Badkamerinstallaties in nieuwbouw

Bij Group Nys & Vandevelde helpen we je graag om jouw droombadkamer te realiseren. Of je nu opzoek bent naar een moderne, luxueuze badkamer of een functionele, efficiënte ruimte, wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van hoogwaardige badkamerinstallaties voor uw nieuwbouwproject.

Kies voor Group Nys & Vandevelde voor uw nieuwe badkamer

Van het ontwerpen van de indeling en het kiezen van de juiste materialen tot het installeren van alle sanitaire voorzieningen en het afwerken van de ruimte, wij zorgen voor alles.

Realisaties en inspiratie

Totale ontzorging bij uw nieuwbouw

Sanitair, verwarming en ventilatie

Bij Group Nys & Vandevelde zit je niet alleen goed voor een op maat gemaakte badkamer. Wij hebben ook de expertise in huis om ook de verwarming en ventilatie van jouw badkamer tot in de puntjes te verzorgen.

Wij installeren niet alleen de gewenste verwarming (vloer-, wand- of radiatoren), maar zorgen ook voor een zuivere lucht in jouw badkamer dankzij de ventilatie. Bovendien plaatsen wij de sanitaire voorzieningen en badkamertoestellen en -meubelen met uiterste zorgvuldigheid. Door het naadloos op elkaar afstemmen van design en uitvoering, realiseren wij de badkamer van jouw dromen.

Met onze totaalaanpak nemen wij jou alle zorgen uit handen en coördineren wij het gehele proces van A tot Z.

Contacteer ons

Vragen over je bouw project? Meer informatie over onze diensten? Of een offerte aanvragen? Group Nys & Vandevelde helpt je graag verder.

Vul hieronder even je gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.

Cookieconsent met Real Cookie Banner