Badkamerrenovaties

Bij Group Nys & Vandevelde helpen we je graag om jouw droombadkamer te realiseren. Of je nu opzoek bent naar een moderne, luxueuze badkamer of een functionele, efficiënte ruimte, wij hebbende expertise en het aanbod om aan al je wensen te voldoen.

Kies voor Group Nys & Vandevelde voor uw badkamerrenovaties

Realisaties en inspiratie

Snel uw douche renoveren?

Of van bad naar douche converteren?

Ben jij op zoek naar een snelle en efficiënte manier om je douche te renoveren of van bad naar douche te converteren, zonder dat je op hoeft te geven op comfort en design?

Dan hebben we bij Group Nys & Vandevelde de perfecte oplossing voor jou.Wij bieden nu niet alleen buitenacryl wanden, maar ook huppe easystyle platen aan, die dezelfde voordelen hebben, maar met meer designkeuzes. Deze platen bieden vele mogelijkheden en maken het onderhoud van je douche zeer eenvoudig, aangezien ze geen voegen hebben waar bacteriën, vuil/kalk of zeepresten zich kunnen nestelen. Bovendien zijn ze makkelijk te plaatsen en besparen ze een hele hoop stof, afval en tijd.

Met onze standaard douches ben je al klaar na één werkdag, zodat je je badkamer amper hoeft te missen. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende offerte en laat ons jou helpen om je droomdouche te realiseren.

Contacteer ons

Vragen over je bouw project? Meer informatie over onze diensten? Of een offerte aanvragen? Group Nys & Vandevelde helpt je graag verder.

Vul hieronder even je gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.

Cookieconsent met Real Cookie Banner