Sanitair

Group Nys & Vandevelde is gespecialiseerd in het installeren van sanitair voor zowel particuliere als professionele klanten. Door onze jaren ervaring als loodgieter en sanitaire installateurs hebben we de kennis en ervaring om aan al uw wensen te voldoen.

Installatie van uw leidingen

Indien u gaat renoveren of bouwen hebt u nood aan een goede loodgieter voor de installatie van al uw leidingen: aanvoer warm en koud water, aanvoer gas en afvoer van uw vuil water. Bij Group Nys & Vandevelde kan u rekenen op een kwalitatieve en proper afgewerkte installatie van al uw sanitaire leidingen en aansluitingen.

Werk waar we trots op zijn

Installatie regenwatersystemen

Met een regenwaterinstallatie kan u fors besparen op uw waterfactuur. Slechts 2% van het water op aarde is geschikt voor consumptie, daarom is het belangrijk om regenwater te recupereren en te gebruiken voor verschillende doeleinden zoals sproeien, poetsen, wassen en doorspoelen van het toilet.

Group Nys & Vandevelde biedt professionele installatie van regenwatersystemen, waarbij we gebruik maken van de beste producten van Wilo.

Waterpompen in de put

Deze licht duurdere pompen worden in uw regenwaterput geplaatst, hierdoor bespaart u ruimte binnen en heeft u minder lawaai wanneer de pomp begint te werken.

Waterpompen in huis

Deze pompen zijn meestal iets goedkoper dan de pompen die in de put hangen. Deze pompen zijn makkelijker bereikbaar en makkelijker te installeren.

Installatie wateronthardingsystemen

Waterontharding is een belangrijke stap voor elk huis of bedrijfspand. Veel mensen vragen zich af waarom ze zouden investeren in een waterontharder, maar de voordelen van zacht water zijn eindeloos.

Een onafhankelijke studie van AquaBelgica heeft berekend dat een gemiddeld gezin jaarlijks tot €650 kan besparen indien er een waterontharder geïnstalleerd is. Deze besparing komt onder andere voort uit:

Naast een aanzienlijke jaarlijkse besparing, zorgt een waterontharder ook voor een belangrijke verhoging van uw comfort.

Bij Group Nys & Vandevelde bieden we aangepaste oplossingen aan voor elk huis of bedrijfspand.

Contacteer ons

Vragen over je bouw project? Meer informatie over onze diensten? Of een offerte aanvragen? Group Nys & Vandevelde helpt je graag verder.

Vul hieronder even je gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.

Cookieconsent met Real Cookie Banner