Renovatiewerken

Uw woning is uw thuis, maar soms heeft die een opfrisbeurt nodig.
Of u nu een oude woning wilt moderniseren, een zolder wilt omtoveren tot een extra kamer of uw badkamer wilt vernieuwen, bij Nys-Vandevelde bent u aan het juiste adres voor al uw renovatiewerken.

Renovatie aannemer zonder verrassingen achteraf

Wij nemen elk project persoonlijk ter harte en staan u bij van begin tot einde. Uw ideeën en wensen staan centraal en we geven u advies op maat.

Een transparante offerte zonder verrassingen achteraf is wat u van ons mag verwachten.
De afgesproken planning wordt gerespecteerd en er wordt efficiënt en proper gewerkt. Een nauwkeurige afwerking tot in de kleinste details is ons handelsmerk. En voor eventuele problemen of vragen kunt u altijd op ons rekenen.

Het juiste adres voor al uw renovatiewerken.

Renovatiewerken zijn een investering in de toekomst

Door uw woning duurzaam en energiezuinig te maken, draagt u bij aan een betere leefkwaliteit voor uzelf en de volgende generaties.
Bovendien kunt u genieten van verschillende premies en subsidies die de overheid aanbiedt voor renovatieprojecten. Zo wordt renoveren nog aantrekkelijker en voordeliger.

Uw wooncomfort verhogen: door uw woning aan te passen aan uw smaak en behoeften, creëert u een aangename leefomgeving waar u zich thuis voelt.

Uw energieverbruik verlagen: door uw woning beter te isoleren en te ventileren, bespaart u op uw energiefactuur en draagt u bij aan het milieu.

Uw woningwaarde verhogen: door uw woning te moderniseren en te verbeteren, verhoogt u de marktwaarde en de verkoopbaarheid van uw woning.

Uw onderhoudskosten verminderen: door uw woning in goede staat te houden, voorkomt u grote herstellingen of schade in de toekomst.

Contacteer ons

Vragen over je bouw project? Meer informatie over onze diensten? Of een offerte aanvragen? Group Nys & Vandevelde helpt je graag verder.

Vul hieronder even je gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.

Cookieconsent met Real Cookie Banner