Ventilatiesystemen

Een goede ventilatie is van groot belang voor een gezonde en comfortabele leefomgeving in jouw woning. Slechte ventilatie kan leiden tot allerlei problemen, zoals vocht, schimmel, geuren en een slecht binnenklimaat.

Bij Group Nys & Vandevelde weten we als geen ander hoe belangrijk een goede ventilatie is en helpen we je graag bij de keuze van de juiste ventilatieoplossing voor jouw woning.

Ontdek onze ventilatiesystemen

Systeem C+

Een ventilatiesysteem C+ is eenvoudig te installeren en goedkoop in gebruik. Het systeem voert verse lucht aan via roosters in ramen of muren en past zich automatisch aan aan de luchtkwaliteit in uw woning. Het systeem voert vervuilde lucht af via een mechanisch systeem met ventielen in vochtige ruimtes zoals badkamer, keuken en toilet.

Het voordeel

Systeem D

Een ventilatiesysteem D is iets duurder in aanschaf maar biedt een hoger comfortniveau. Het systeem voert zowel verse als vervuilde lucht mechanisch aan en af via een netwerk van kanalen met ventielen. Het systeem beschikt over een warmtewisselaar die de warmte van de afgevoerde lucht recupereert om de aangevoerde lucht voor te verwarmen. Zo bespaart u op uw energiefactuur.

Het voordeel

Contacteer een expert in Ventilatiesystemen

Contacteer ons

Vragen over je bouw project? Meer informatie over onze diensten? Of een offerte aanvragen? Group Nys & Vandevelde helpt je graag verder.

Vul hieronder even je gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.

Cookieconsent met Real Cookie Banner