Verwarmen

Of je nu een nieuwe verwarming nodig hebt in een nieuwbouwproject of je wil je bestaande verwarming vervangen, een goede verwarmingsinstallatie kiezen is belangrijk.

Bij Group Nys & Vandevelde weten we dit als geen ander en  helpen je graag bij de keuze van de perfecte verwarmingsinstallatie.

Zo kan je met een gerust hart genieten van een warme woning.

Verwarming experts

Wij zijn thuis in allerlei soorten verwarming en bieden een breed scala aan oplossingen, gebaseerd op moderne technieken en met aandacht voor duurzaamheid.
Wij kunnen u van dienst zijn met:

Werk waar we trots op zijn

Radiatoren

Verwarming met radiatoren is een populaire keuze onder huiseigenaren. Deze verwarmingstechniek maakt gebruik van een aardgasboiler om water te verwarmen dat via radiatoren wordt verspreidt in de woning, waardoor een aangenaam binnenklimaat ontstaat. De aardgasboiler is een betrouwbare en efficiënte manier om de woning te verwarmen, maar er zijn ook duurzamere alternatieven beschikbaar.

Warmtepompboilers

Een manier jouw woning duurzamer te maken en toch met radiatoren uw woning verwarmen, is door te kiezen voor een warmtepompboiler naast uw aardgasboiler. Deze technologie maakt gebruik van een warmtepomp om uw kraantjeswater te verwarmen. Dit is veel energiezuiniger en duurzamer, omdat het gebruik maakt van de omgevingswarmte in plaats van aardgas. Hierdoor kan je besparen op energiekosten en een bijdrage leveren aan een groenere leefomgeving.

Contacteer een expert in verwarming

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een moderne en efficiënte manier om een woning te verwarmen. De warmte wordt via een vloerverwarmingssysteem verspreidt onder de vloer, waardoor de warmte gelijkmatig en comfortabel wordt verspreidt in de woning. Dit zorgt voor een aangename sfeer en een lagere luchtvochtigheid in huis.

Warmtepomp

Een van de duurzamere manieren om vloerverwarming te implementeren is door gebruik te maken van een warmtepomp. Door de warmte uit de omgeving te halen kan je besparen op je energiekosten.

Contacteer ons

Vragen over je bouw project? Meer informatie over onze diensten? Of een offerte aanvragen? Group Nys & Vandevelde helpt je graag verder.

Vul hieronder even je gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.

Cookieconsent met Real Cookie Banner